Everyday utvecklar nyttodrivna produkter och koncept i marknadsföringens tjänst. Det gör vi för att förflytta, förtydliga eller förstärka företag och deras varumärken. Men också egna. Det får vi att hända genom en unik mix av kompetenta utvecklare, strateger, kreatörer och analytiker från branscher som reklam, startup och affärsutveckling. Med en gemensam syn på affärsvärde.

FRÅN EN SAK TILL EN ANNAN: BEWARE OF THE HUMANS!

Å ena sidan: Beware of the humans! Vi är tricky customers allihop. Alldeles för upptagna med våra egna liv för att bara köpa det som sägs rakt av. Det ställer förstås till det för vem som helst som vill ha lite uppmärksamhet eller ta upp en del av vår värdefulla tid. För om vi knappt hinner med att vara föräldrar, partners, kollegor, syskon, älskare, kompisar – hur ska vi då hinna prioritera ett företag eller varumärke i vardagen? Och kanske ännu viktigare: varför?

Å andra sidan: När varumärken utgår från ett högre syfte, sin plats i en större helhet, finns alla möjligheter. Ur ett marknadsföringsperspektiv handlar det om vilken roll du kan ta i människors liv för att tillföra nytta, idag och imorgon. Alltså, på riktigt. Och sedan agera utifrån det. Men det ställer förstås en del krav.

FRÅN ORD. TILL HANDLING.

När allt är transparent och kundupplevelsen blir helheten handlar det inte längre främst om vad du säger, utan framför allt om hur du agerar. Sociala och mobila kanaler och verktyg har snabbt förändrat spelplanen samtidigt som kraven på en relevant och ärlig dialog aldrig varit större. Digitala och mobila lösningar blir marknadsföring och marknadsföringen blir digital och mobil. Nya tjänster skapas både utifrån behov att stå ut men också för att kunderna kräver enklare, snabbare och förbättrad service och omhändertagande. För att tillföra värde i människors liv funderar vi därför inte först på vilken typ av kommunikation vi ska fylla kanalerna med, utan hur vi ska lösa affärsutmaningen på bästa sätt.

FRÅN 360 GRADER.
TILL 365 DAGAR.

Vi vill göra skillnad på riktigt. Med innovation som betyder mer för fler utforskar vi nya sätt att tillföra värde för såväl uppdragsgivare som individ. Vare sig det är en ny idé, produkt eller tjänst som gör jobbet. Eller om interaktionen sker digitalt eller analogt. I en butik eller på en sajt. I TV eller i mobilen. Eller i ägt, köpt eller förtjänat media.

Vi kommer inte med ett klassiskt synsätt runt en kommunikationsidé som bär i alla kanaler – 360 grader. Istället utgår vi från hur vi skapar en närvaro utifrån kundernas behov, där och när det är relevant – 365 dagar om året – på sätt som är väl förankrade i varumärkesstrategi och organisation.

SÅ FUNKAR DET.
EVERYDAY.

Att göra skillnad på riktigt ställer en del krav. Inte minst på oss själva. Därför bygger vi också från grunden. Utifrån en mindre kärna av människor från både reklambransch, startupvärld och affärsutveckling bygger Everyday sedan starten i januari 2016 också på ett nätverk av specialister som utvecklare, designers, musiker, filmare, PR och mediaplanerare anpassade för varje uppdrag. Men vem som jobbar med vad blir relevant först när vi identifierat affärsutmaningen tillsammans. Det finns helt enkelt ett större värde i det. För alla. Så hur ser din affärsutmaning ut?


OUR PORTFOLIO.

TRE AFFÄRSOMRÅDEN. EVERYDAY.

Med innovation som betyder mer för fler utforskar vi nya affärs och intäktsmodeller. Vare sig det är en ny idé, produkt eller tjänst som gör jobbet. Everyday innehåller därför kreativa och strategiska konsultuppdrag, samarbeten och investeringar i startups samt utveckling av egna produkter, tjänster och plattformar.

innovation1

innovation2

innovation3

giphy_01

WORK HARD

Det finns inga genvägar. Framgång kräver hårt arbete. Och det tar sin tid.

Men. Du ska hålla länge. Så var lyhörd för dina behov och håll ett öga på helheten. Jobba smart. Tillsammans. Fråga. Reflektera. Dela. Så att du kan göra ditt jobb på bästa sätt – och work your magic. Everyday.

giphy_02

BE BRAVE

Jobba inte för skitstövlar. Gör inte andra människor illa. Bidra inte till att skada vår planet. Och ta inte död på din egen själ.

Men. Kill your darlings. Omfamna dina fiender och inspireras. Kom sedan tillbaka och gör det ännu bättre.

Väx utanför din komfortzon. Säg ja oftare än nej. Men våga alltid säga nej när det inte känns rätt. Osäker? Fråga någon du litar på. Ibland är det modigaste som finns att säga ”Jag vet inte”.

Följ din magkänsla. Våga vara annorlunda.
Everyday.

giphy_03

PLAY NICE

Var ärlig. Luras inte. Om du är schyst kommer andra att vara schysta med dig. Så var snäll mot dig själv. Öppen och transparent med andra. Och var alltid dig själv. Det är därför du är här.

Instant karma’s gonna get you.
Everyday.

giphy_04

HAVE FUN

Du vet hur man gör. Just do it. Everyday.