Not a Walk in the Park!

Pengar och investeringar har varit en del av vardagen genom hela hennes karriär – från Silicon Valley i början av 90-talet till företaget Moor som hon driver idag. Men vad får vissa idéer att flyga mer än andra? Vad är nyckeln till framgång för henne som investerare? Och vad bör du tänka på om du är en entreprenör som letar pengar för din idé? Ett samtal över en kaffe, om en värld i förändring. #NAWITP


Det krävdes ett personligt sammanbrott för att inse att livet bara svischar förbi om man inte tar tag i det. Not a Walk in the Park #3 – ”AVBROTT” med professor Micael Dahlen handlar om hur vissa år går snabbare än andra, och känslan av att tiden går fortare ju äldre man blir. Varför är det så? Micael Dahlen vet. Han har räknat på det – och hur du gör för att få ut mer av tiden som rinner på. Ett samtal över en kaffe, om en värld i förändring. #NAWITP


Från jobbet som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges starkast växande telekombolag till att bli författare på ett av världens största bokförlag. Not a Walk in the Park #2 – ”UPPBROTT” med Gabriella Ullberg Westin handlar om att göra vägval mitt livet från en karriär till en helt annan. Och att våga följa sin dröm, i en värld i förändring. #NAWITP


Första avsnittet av Not a Walk in the Park är här! “GENOMBROTT!” med Markus Svensson, aka artisten The Tarantula Waltz. Från Europaturné med bl a First Aid Kit och The Tallest Man on Earth till lysande albumrecensioner och egen Sverigeturné. Är han redo för sitt stora genombrott nu? Har det redan skett? Vad ÄR egentligen ett genombrott idag? Ett samtal över en kaffe, om en värld i förändring. #NAWITP